ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Αν κάποιο προϊόν εμφανίσει κατασκευαστικό ελάττωμα (όχι πρόβλημα προερχόμενο από κακή χρήση) μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πρόθυμα θα σας εξυπηρετήσουμε.


ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε ειδική παραγγελία ζητήσετε σε χρώματα και διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε. Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας έρχονται στο χώρο σας, χωρίς επιβάρυνση φτιάχνοντας κατόψεις και δίνοντας σας λύσεις, χωρίς καμιά δική σας υποχρέωση. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε οποιοδήποτε προϊόν, να μας το στείλετε με e-mail ή fax και να σας δώσουμε το κοστολόγιό του.


ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Θέλετε να στείλετε ένα δώρο σε φίλο σας; Δώστε μας την παραγγελία σας και το αποστέλλουμε κατευθείαν σε αυτόν ή αυτήν που επιθυμείτε.


ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αποκτήστε το αμέσως. Πάρα πολλοί κωδικοί είναι ετοιμοπαράδοτοι στα καταστήματά μας. Επιβεβαιώστε το προϊόν που επιθυμείτε με e-mail ή τηλέφωνο (+30 2310 236784) και με fax (+30 2310 220925) και ζητήστε να σας αποσταλεί. Όλα από το χώρο σας, στο χώρο σας.


ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Προπαραγγείλετε μέσω Διαδικτύου ή πραγματοποιήστε προκράτηση από το σπίτι και παραλάβετε από το κατάστημά μας, όποτε σας βολέψει ή ζητήστε να σας σταλεί μέχρι και μετά από 90 μέρες. Κάποιοι κωδικοί είναι προσφορές με μειωμένη αποθήκη οπότε έτσι κερδίζετε ΧΡΗΜΑΤΑ και ΧΡΟΝΟ.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Τα χρήματά σας θα σας επιστραφούν άμεσα, εφόσον δεν έχουν περάσει τρεις (3) μέρες από την ημέρα παραγγελίας ή δεν έχει ξεκινήσει η εκτέλεσή της.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Αν αλλάξατε γνώμη για κάτι που αγοράσατε, μπορείτε εφόσον δεν έχει φθαρεί ή αλλοιωθεί το προϊόν μετά από 20 μέρες να ζητήσετε την αλλαγή του. Ισχύει για προϊόντα που υπήρχαν έτοιμα στο κατάστημα ή τις αποθήκες μας και δεν έγινε ειδική παραγγελία. Μπορούμε ακόμη να το παραλάβουμε δωρεάν πίσω (για το Νομό Θεσσαλονίκης) με δικό μας μέσο και σας παραδίδουμε τα χρήματα άμεσα (εφόσον πληρώθηκε μετρητοίς). Σας επιστρέφουμε χρήματα ή προϊόν ίσης αξίας. Εσείς επιλέγετε.


ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ

Στα καταστήματά μας θα βρείτε εξειδικευμένο προσωπικό, που θα σας εξηγήσει πως μπορούμε να αναπαλαιώσουμε τα παλιά έπιπλά σας με παραδοσιακές τεχνικές και σεβασμό στο έπιπλο. Μην αφήνετε τα κειμήλιά σας να σαπίζουν σε σοφίτες και πατάρια. Αν το ύφασμα χρειάζεται αλλαγή, αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε το έπιπλο από το σπίτι σας και να το ξανακάνουμε καινούριο.