ΠΑΤΩΜΑ LAMINATE

Ετοιμοπαράδοτο σε χρώμα καρυδί, όπως φωτό. Από 22€/τ.μ. ΕΚΠΤΩΣΗ 70%, ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 7,5€/τ.μ. Το πάτωμα έχει προδιαγραφές για εμπορικό κέντρο.κλάσση 31 ,πάχος 8mm, με επένδυση από κουρούνδιο αντικραδασμικό και αντιθορυβικό.Στην τιμή περιλαμβάνεται το υπόστρωμα .
Το πάτωμα έχει ανοιχθεί και τοποθετηθεί σε κατάστημα μας και διατίθεται πολύ κάτω της τιμής κόστους.

7,5€ !!!

Πάτωμα laminate γερμανικής προέλευσης, της εταιρείας EGGER, Η makis+nikos προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από λύσεις δαπέδων EGGER σε εξαιρετική ποιότητα. Τα δάπεδα EGGER laminate ξεχωρίζουν με πολλές ιδιότητες. O σχεδιασμός τους συμβαδίζει με τους γρήγορους ρυθμούς της εποχή μας και oι δημιουργοί της συλλογής εντοπίζουν τα trends και δημιουργούν ανάλογα μοντέρνα decor. Tα δάπεδα EGGER, όχι μόνο έχουν εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά έχουν ένα επίχρισμα υψηλής ποιότητας που τα καθιστά ιδιαίτερα εύκολα στη φροντίδα και κατάλληλα για ανθρώπους με αλλεργίες. Είναι οικολογικά, ζεστά και αθόρυβα. Τα δάπεδα Aqua+ είναι ιδανικά για τοποθέτηση σε κουζίνα, μπάνιο και επίσης σε λόμπι και διαδρόμους. Έχουν ανθεκτικότητα στην τριβή, τις γρατσουνιές και αντοχή στην υγρασία. Τα δάπεδα είναι εύκολα στην εγκατάσταση και μπορούν να αφαιρεθούν το ίδιο εύκολα.
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΑΤΩΜΑΤΑ LAMINATE

Ρωτήστε μας

Ρωτήστε μας

Για να μάθετε περισσότερα για το συγκεκριμένο προϊόν, τηλεφωνήστε μας στο 231 069 9831 ή απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.